INICI NOTÍCIES SERVEIS CURSOS ASSOCIACIONS
 
CONTA’M UN CONTE... O DOS. Un projecte per explicar i compartir.
ASSOCIACIÓ FUTBOL CLUB LA FARGA
VIDEO DELS 10 ANYS DE CENTRE CÍVIC!
VLAU. CERÀMIQUES DE MARTIRIÀ PAGÈS
ELS CUINERS DE L'ESTANY
 
 

CONTA’M UN CONTE... O DOS. Un projecte per explicar i compartir.CENTRE CÍVIC BANYOLESDes del Centre Cívic Banyoles, juntament amb el Consorci per la Normalització Lingüística del Català s’ha creat un projecte que té com a objectius fonamentals potenciar la lectura i l’ús del català a través dels contes, entre els membres d’associacions sudsaharianes.

 

El projecte, amb una durada de 9 sessions, també vol incidir en la importància i la força de les imatges, els valors i missatges que es poden transmetre a través dels contes i vol reforçar el lligam afectiu entre mares i pares i fills i filles, alhora que vol donar importància als moments de quietud, tranquil·litat, silenci i intimitat

 

Per dur a terme aquests projecte s’ha comptat amb la col·laboració del Pla de Ciutadania i Immigració i la Biblioteca Pública de Banyoles. Des del primer s’ha fet difusió de l’activitat entre el col·lectiu sudsaharià i les associacions, amb l’ajuda de la presidenta de diverses entitats de dones, i des de la segona ens han proveït de nombrosos i magnífics contes. També s’ha aprofitat per donar a conèixer la biblioteca i els seus serveis i així apropar els equipaments públics municipals a aquests col·lectius.

 

El projecte també inclou la igualtat entre homes i dones, els contes tan poden ser explicats per homes com per dones, per pares i mares, i és en aquesta línia que es du a terme el projecte.

 

Conta’m un conte inclou sessions variades. Una presentació inicial, unes sessions conduïdes pels diferents professional que participen al projecte on s’expliquen contes clàssics i no tan clàssics, una visita a la biblioteca, participació en una sessió de L’hora del conte i una cloenda amb berenar i contes a l’aire lliure.

 


 

 


 


 
FEBRER - MARÇ
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
FEBRER
AL CENTRE CÍVIC


Xerrada: La maleta viatgera
13/05/2019 -

Xerrada: L’art pictòric al voltant de l’estany
27/05/2019 -